2009-2010
Tento rok jsme docvičili Sněžné hady tak, aby bylo možné vystupovat ve velké sestavě (8 dam + 4 pánové), případně se navzájem zastoupit. Ve stepu jsme začali nacvičili novou sestavu, se kterou jsme chtěli vystoupit na závěrečném country bále tanečních, ze kterých bohužel sešlo. Povedlo se však domluvit podzimní termín. Stejně tak sešlo i z několika vystoupení, ale některá vystoupení nám naopak přibyla.
Co se týče složení, v country jsme byli oslabeni o Jirku, který se nyní věnuje "pouze" stepu. Na jaře jsme byli posíleni o Jarku Kalábovou a Mirka Daňka. Ve stepu jsme napůl oslabeni o Žabku, která ale zatím stále vystupuje jako Jonatán v Machovi, posíleni jsme o Elišku Režnou ze SIMARELKY, která se již zapojila i do vystupování.
Tancovali jsme ve složení:
COUNTRY: Laďka Pantůčková, Ola Navrátilová, Renča Pospíšilová, Danča "Dundee" Wetterová, Dana Gromešová, Světlana Školařová, Jana Flochová, Jana Zehnalová, Amálka Zehnalová, Kamila "Kamča" Vlčková, Vlasta Bačovská, Lenka Horká (v současné době na MD), Jiřina Smetanová, Libor Přibyl, Míra "Drobek" Hodinka, Radim "Jánošík" Pavílek, Ríša Bačovský, Eda Hégr a Tomáš "Hroch" Dvořák.
CLOGGING: Laďka Pantůčková, Alena "Žabka" Kuncová, Danča "Dundee" Wetterová, Venda Laubrová, Eliška Režná (SIMARELKA), Libor Přibyl, Radim "Jánošík" Pavílek, Jirka Černý a Tomáš "Hroch" Dvořák.
Vstup na fotogalerii 2009-2010